Commentaren: 11
 • #11

  Marit (maandag, 18 maart 2024 14:06)

  We hebben een hele fijne kraamweek gehad. Grietje heeft mij heel goed geholpen met het opstarten van de borstvoeding en me gesteund in mijn wensen toen de borstvoeding minder soepel verliep. Ze pakt goed door en heeft ons een hoop nuttige tips gegeven. Ook onze zoon vond haar erg leuk. Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek!

 • #10

  Jennifer van Duijn (zondag, 25 februari 2024 21:44)

  Grietje is de leukste kraamhulp die er bestaat. Als je haar neemt, heb je een heerlijke kraamweek. Voor mij de derde keer en heb er weer super van genoten. Grietje is een lieverd en leert je goed op weg met je baby.
  Bedankt voor alles grietje. Je bent een topper met veel ervaring.

 • #9

  Thomas & lindsey (maandag, 19 februari 2024 12:05)

  Lieve grietje

  Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad.
  je heb ons onwijs goed geholpen en door jou hebben we veel geleerd.
  We zaten echt heerlijk in onze roze bubbel en dat is mogelijk gemaakt door jou we hebben zo fijn genoten.

  Ik wil je ontzettend bedanken zonder jou was dit niet gelukt.
  Je heb goed voor ons gezorgd en ook voor onze lieve juule
  We hebben het onwijs fijn maar ook gezellig gehad met jou.
  Ik kan me geen betere kraamzorg voorstellen.

  Je bent een aanrader voor elke gezin.


  Liefs thomas & lindsey

 • #8

  Nico en Annemarie (zondag, 14 januari 2024 09:28)

  Een betere kraamweek dan dit hebben wij niet kunnen krijgen! Grietje heeft ons fantastisch geholpen met het opstarten voor de zorg van ons eerste kindje. Heerlijk nuchter en veel kennis over alles! Aan het einde van de week waren wij super zeker van alles en dat had niet zo geweest zonder Grietje.

  Lieve Grietje, onwijs bedankt voor deze fantastische week. Wij hadden ons geen andere kraamhulp willen wensen. En je weet het, bij een eventuele volgende ben jij de eerste die het hoort!

 • #7

  Koko (dinsdag, 15 augustus 2023 11:26)

  Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad dankzij Grietje. Ze is heerlijk nuchter, doortastend en ook nog eens erg leuk gezelschap. Grietje heeft me ontzettend fijn begeleid rondom de borstvoeding, en ook toen ik daar helaas toch mee moest stoppen voelde ik me door haar enorm gesteund in mijn besluit.

  Grietje, bedankt voor al je hulp! Dankzij jou hebben we echt kunnen genieten van onze start met Sam en lukte het me ook om de rust te pakken die ik nodig had. Dank!!

 • #6

  Josanne (donderdag, 03 augustus 2023 16:03)

  Lieve Grietje,
  Je hebt ons een heel goede start gegeven met ons zoontje. Het was heel fijn om de eerste dagen samen in de ochtend op te starten, en te leren van je kennis en ervaring. Je snelle handelen op de dag dat het wat tegenzat met de borstvoeding in combinatie met slaaptekort was geweldig - we hadden niet beter kunnen wensen. Na de week kraamzorg konden we met vertrouwen zelf verder. Dank je wel!

 • #5

  Svea (maandag, 31 juli 2023 20:53)

  Ik kan mij geen betere kraamzorg voorstellen. Wij voelden ons vanaf dag een heel erg op ons gemak met Grietje. Ze heeft super veel ervaring en deelt deze op een heel fijne manier. Ook is Grietje heel empatisch en geeft je de ruimte om te kunnen rusten met of zonder de kleine.
  Borstvoeding was bij mij een groote probleem door gevoelige tepels en melk overproductie. Grietje heeft hier veel aandacht aan besteedigt en voor gezorgd dat ik zonder borstontsteking doorkom.
  Deze dame is echt goud waard.

 • #4

  Sharona (donderdag, 20 april 2023 10:36)

  Geweldige kraamweek gehad! Er werd goed voor ons gezorgd en werd altijd gerust gesteld! Echt een kraamverzorgende met veel ervaring en goede adviezen !! Je bent goud waard ! Wij willen je bedanken voor die fijne week en goede zorgen !

 • #3

  Rowena (maandag, 13 maart 2023 13:29)

  Even lief berichtje achter laten voor jouw grietje

  Wat heb ik een hele fijne kraamtijd gehad je heb me door dik en dun gesteund en mijn verder geholpen met andere dingen je zorg voor mijn en voor bentley was je super je vertelde alles heel goed uit en was heerlijk op me gemak bij jouw

  Heel bedankt voor jouw goede zorgen en zeker aanrader voor andere gezinnen

  Je bent een topper

 • #2

  Melissa van engelen (maandag, 13 maart 2023 09:27)

  Wat een lieve fijne vrouw. Heb een fijne kraamweek gehad en veel handvaten meegekregen. Hardstikke bedankt lieve Grietje

 • #1

  Kim Wolting (dinsdag, 14 februari 2023 22:10)

  Geweldige kraamverzorgende die bij mijn beide kids het kraambed gedaan heeft. (Met 12 jaar ertussen!) Heel erg liefdevol en professioneel. Grietje is hands on en bewaakt de rust voor jou als kraamvrouw erg goed. Veel praktische tips die je meteen in de praktijk kunt brengen, waarin Grietje echt maatwerk levert en niet alleen een lijstje afwerkt.
  Top!